Byråsertifisering

Byråsertifisering er et kvalitetsstempel for deg som regnskapsfører og for ditt byrå. Sertifiseringen gjør dere i stand til å utnytte potensialet i systemet fullt ut, og er et bevis på at dere har en grunnleggende og god kompetanse i bruken av DnB Regnskap, Sparebank 1 Regnskap eller Uni Economy. Å sertifisere ditt byrå vil heve både kompetansen og gjøre dere til et mer attraktivt valg for kunder. 

Som sertifisert byrå blir dere en sentral samarbeidspartner, og vil aktivt kunne påvirke utviklingen av regnskapsprogrammet.

Sertifiseringskurs

For å bli sertifisert bruker må du fullføre et 8-timers sertifiseringskurs. Kurset gjennomføres på vår e-læringsplattform, hvor du kan pause opptakene og ta det i ditt eget tempo. Kurset må fullføres innen en uke etter tildeling. Ved bestått kurs vil det utstedes kursbevis.

Kurset tar hovedsakelig for seg grunnleggende bruk av modulene regnskap, salg, lønn og time, i tillegg til innstillinger og import. Kurset er delt inn etter emner med tilhørende korte flervalgstester. Pris per deltaker er kr 4500 ekskl. mva. 

Byråsertifisering:

Bestill kurs

Hvordan bli et sertifisert byrå?